P@leo_Turisme

Tres opcions per aventurar-te a viure una experiència paleontològica única per tota la família!

Viu una experiència paleontològica única per a tota la família als Hostalets de Pierola, una de les zones més riques en restes de vertebrats fòssils del Miocè.

Viatja 12 milions d’anys enrere amb les P@leo_rutes®, itineraris interactius on la paleontologia s’uneix amb el paisatge actual que podràs seguir des d’un mòbil o una tauleta. A més, tota la família podrà fer de paleontòleg durant el P@aleo_CapdeSetmana i descobrir els secrets paleontològics amagats sota terra.

Vine amb tota la família a fer una immersió paleontològica i allotjat tot el cap de setmana a l’Alberg de Can Roviralta amb règim de pensió completa, i emporta’t l’experiència del Miocè a casa!

O fes una escapada i aprofita per fer un tast de la paleontologia a l’exposició “Una finestra al Miocè”.

Fes Paleo Turisme! Quina és la teva modalitat?

P@leo_rutes®

Amb les P@leo_rutes® arriba una proposta d’itineraris interactius que relacionen la paleontologia amb el paisatge existent al nostre territori. Retrocedeix dotze milions d’anys i endinsa’t en l’ecosistema del Miocè. Per gaudir-ne, només necessitaràs un mòbil o una tauleta i ganes d’aventura!

Les P@leo_rutes no tenen horaris ni restriccions. Descarrega’t la app aquí i vés al teu aire!

P@leo_CapdeSetmana

Gaudeix dels P@leo_CapdeSetmana, descobreix els secrets paleontològics amagats sota terra, resol P@leo_enigmesdeixa’t endur per la història d’en Pau, endinsa’t en una selva tropical… i emporta’t l’experiència del Miocè a casa!

Tot això en un cap de setmana amb pensió completa a l’alberg del CRIP. Tota la programació a la pàgina dels Paleo_CapDeSetmana.

Exposició: “Una finestra al Miocè”

Visitar-la et pot donar resposta a preguntes com: ¿Per què als Hostalets hi ha tants de fòssils? ¿Quines espècies s’hi han trobat? ¿Quina importància tenen aquestes troballes? I potser a les qüestions més importants: ¿Per què als Hostalets hi ha tantes restes de primats? ¿Quin lloc de l’evolució dels homínids ocupen els primats identificats?

L’exposició és oberta de dissabtes i diumenges al CRIP. I entre setmana prèvia reserva. Pots consultar tota la informació en aquest enllaç.

Els itineraris de les paleorutes

T’atreveixes a viatjar 12 milions d’anys enrere amb el Pau, el Roc i la Gaia?

Com era aquest paisatge en el Miocè? Torrents i xaragalls ens l’han posat al descobert. Certament, el territori on va viure en Pau no s’assemblava gens a l’actual, ni en la forma ni en el clima predominant en aquesta zona.

En Roc és el nostre geòleg. Ens ensenyarà a desxifrar, en el paisatge, la història de la Terra.

Has sentit a parlar d’en Pau? Pau és el nom comú del Pierolapithecus catalaunicus, un ésser únic de fa 12 milions d’anys que ens ha descobert aspectes molt importants sobre l’evolució dels primers homínids.

En Màrius és el nostre paleontòleg. T’ho explicarà tot sobre en Pau i altres primats!

Com era aquest paisatge en el Miocè? Torrents i xaragalls ens l’han posat al descobert. Certament, el territori on va viure en Pau no s’assemblava gens a l’actual, ni en la forma ni en el clima predominant en aquesta zona.

En Roc és el nostre geòleg. Ens ensenyarà a desxifrar, en el paisatge, la història de la Terra.

Ets dels que t’agraden les aventures? Aquí tens una proposta ben emocionant! Descobrirem com era l’entorn on vivia en Pau i la biodiversitat que l’envoltava.

La Gaia és la nostra biòloga. Ens mostrarà com era l’ecosistema dels Hostalets al Miocè.

Pau de les paleorutes
Roc de les Paleorutes
Gaia de les Paleorutes
Mostrar els botons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Amagar els botons