Formació especialitzada

Paleontologia

PALEONTOLOGIA

PRÀCTIQUES PER A ESTUDIANTS

Durant tot l’any s’ofereix la possibilitat a alumnes de batxillerat i de nivell univesitari el poder venir a fer pràctiques al CRIP, obtenint un certificat de les feines realitzades.

També es poden desenvolupar al centre els treballs de recerca i de fi de grau (en temàtiques geologiques, paleontològiques i biològiques), amb el tutoratge dels professionals del centre.

S’ha sol·licitat el reconeixement de les activitats de formació permanent adreçades al professorat pel Departament d’Ensenyament.

INICIACIÓ A LA PALEONTOLOGIA

Per a tots aquells interessats en aquesta ciència, el CRIP us obre les portes per tal que pogueu gaudir, aprendre i disfrutar d’aquest món ple de fòssils. Pels més joves, pot ser una eina per descobrir una futura carrera professional, sovint desconeguda. I pels més grans, poder apropar-se una mica més a un món que sempre ha estat un pel inaccessible.

 

Paleo_voluntariat: Qualsevol persona que vulgui col·laborar amb els tècnics a les tasques que duen a terme diàriament, podeu venir a aprendre, gaudir, ajudar i compartir experiències amb nosaltres.

Darreres notícies

Mostrar els botons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Amagar els botons