2nd International Conservation Symposium-Workshop

Circular

2nd-symposium-natural-history-collections

La segona trobada internacional ha estat organitzat pel CRIP (Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica) dels Hostalets de Pierola, juntament amb el Museu d’Història Natural de l’Smithsonian Institution de Washington (USA), els Museus Nacionals d’Escòcia, a Edimburg (UK) i el Museu d’Història Natural de Londres (UK). Amb la col·laboració de l’Escola Superior Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESCRBCC) i la Diputació de Barcelona.
La participació en el simposi va ser un gran èxit, amb més de 70 participants de diferents parts del món: Dinamarca, Israel, Alemanya, Anglaterra, Portugal, Estats Units, Itàlia, França, Suïssa, Brasil i Espanya.
Aquesta segona trobada internacional ha estat un gran espai per a la discussió i l’intercanvi d’experiències, molt dinàmics i rendibles, on els professionals de tot el món debaten i es reflectiran al voltant de la conservació i restauració de les col·leccions d’història natural, establint llaços de col·laboracions professionals i institucionals entre els participants.
El comitè organitzador simposi vol agrair a tots els participants i institucions col·laboradores, la participació ha fet possible aquesta trobada.

 

Download (PDF, 905KB)

More information: inscripcions@crip.cat

 

Visita el Facebook!

 

Darreres notícies

Mostrar els botons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Amagar els botons